Oglasnik - Mali oglasi - Ste v kategoriji: V kategoriji se nahajajo mali oglasi na temo Prosimo, da v to kategorijo vpisujete samo oglase na temo Oglasnik ...
 Registracija
Dodaj oglas
Prijavite se
Oglasnik
Oglaševanje
Odprite trgovino
Preglej oglase s slikami
Zadnji mali oglasi
Najboljši oglasi
Najbolje ocenjeni
Vaši priljubljeni mali oglasi


Hitro iskanje oglasov:
 

Mali oglasi - Oglasnik / Stanovanjska oprema
Lonci za šparglje

Prejšnja   Naprej

Povej prijatelju Lonci za šparglje (27016)
Povej prijateljem o tem oglasu z vnosom njihovih in vašega e-naslova ter komentarjev, ki jih želite dodati.
Razsojanje je spodletelo
Vaš brskalnik ni sporočil, s katere domene ste prišli, zato ne morete uporabiti kontaktnega obrazca. Ta test uporabljamo, da bi se izognili tistim, ki našim uporabnikom pošiljajo neželena e-poštna sporočila, kar je danes na spletu velik problem.

Najbolj običajen razlog, zakaj je spodletelo vam, je ta, da uporabljate Norton Internet Security oziroma kakšno drugo obliko osebne zaščite vašega računalnika.

Opis
http://www.posoda.eu/

Za kuhanje špargljev se uporabljajo posebni dolgi lonci cilindraste oblike. Šparglji se kuhajo tako, da je njihov spodnji del v vodi, nežni vršički pa se kuhajo v sopari. Pred kuhanjem spodnji del poganjkov olupite in tako odstranite vlaknato zunanjo plast.

Vodo solite, dodate lahko še ščepec sladkorja, košček masla in malo limoninega soka. Beljene šparglje kuhate približno 20 minut, zelene pa le od 10 do 15 minut. Prevretek olesenelih delov špargljev in olupkov je uporaben za jušno osnovo za juhe, rižote in omake.

Najboljši šparglji so sveži, zato jih skuhajte v najkrajšem času od pobiranja. Kuhane šparglje zabelite z oljčnim oljem ali z različnimi polivkami in omakami. Ali pa skuhate špargljevo juho, špargljevo rižoto, špargljevo solato in naredite špargljevo omleto.


Lonci za šparglje so cilindraste oblike. Primerni so za vse vrste kuhališč, tudi za indukcijo. Lonce iz kvalitetnega nerjavnega jekla perete v pomivalnem stroju. Več>>


Splošne podrobnosti
Oglas je dodal 4WEB d.o.o.
E-poštni naslov Navežite stik s prodajalcem
Ime in priimek David Ivanuša
Podjetje 4WEB d.o.o.
Ulica in HŠ Dolenska cesta 83
Pošta in kraj 1000 Ljubljana
Vaš URLKlikni za ogled spletne strani

Podatki o oglasu
Cena v EUR:

Podrobnosti o oglasu
Identifikacija oglasa 27016
Pogledi oglasa  798
Oglas bo odstranjen 15.06.2015
Dodano 15.06.2012
 

Več oglasov iz te kategorijeVeč oglasov od tega uporabnikaNavežite stik s prodajalcemPovej prijateljuOcenite oglasNatisnite

    Išči 

..:: Pravila in pogoji uporabe  ::  Privacy Policy  ::  Pomoč


Mali oglasi - Oglasnik:
gume oglasnik

 oglas  oglasnik oglasi mali oglasi