Dovisio je prava izbira za zmenkarije

NajOglasi.com
Ne izbirajte več, saj je Dovisio prava izbira za vas! Preberite več o Dovisio portalu in ugotovite kaj to je. Predstavljamo vam pet razlogov zakaj je Dovisio prava izbira za vse tiste, ki želite spoznati nove ljudi! Prvi razlog: portal je enostaven za uporabo. Ja, ta spletni portal je nadvse preprost za uporabo. Ob registraciji prejmete uporabniško ime in geslo, prav tako pa lahko vedno dopolnjujete svoj profil z novimi slikami in podatki. Od leta 2013 je na voljo tudi mobilna aplikacija Dovisio. Drugo razlog: portal Dovisio je na voljo v več jezikovnih različicah.
dovisio
To je prednost predvsem za tiste, ki radi spoznavajo nove prijatelje iz različnih koncev sveta. Seveda je v tem primeru obvezno znanje kakšnega tujega jezika, saj (začuda) velik procent svetovnega prebivalstva ne govori italijanskega jezika. Tretji razlog: profili, ustvarjeni na portalu Dovisio, so preverjeni! Ja, to je zagotovo novost na tovrstnih portalih, saj jih večina ne preverja pristnosti podatkov na profilih. Portal je tudi na tem področju presegel pričakovanja in vsem uporabnikom omogočil varno uporabo in s tem preprečil, da bi si dopisovali in se spoprijateljili z neobstoječimi osebami. Četrti razlog: največji portal za spoznavanje novih prijateljev je ravno Dovisio!
S tem, da ima največ uporabnikov, in je zatorej največji, vam ta portal omogoča kar najširši nabor potencialnih prijateljev. Lahko bi rekli da se za vsakogar najde nekaj! Peti razlog: zadnji in najpomembnejši razlog pa je dejstvo, da lahko na našem portalu tudi zaslužite! Ja, prav ste prebrali, portal vsem svojim uporabnikom nudi možnost zaslužka, preko njihovega programa, ki ga imenujejo kar ‘pripelji prijatelja’. Torej, vsi tisti, ki že dejansko imate kakšnega prijatelja iz resničnega življenja, nikar ne oklevajte in ga nemudoma povabite da se pridruži Dovisio portalu. Za vsakega novega člana prejmete kar neverjetnih 0,45 €! Prepričani smo, da vas je naših pet razlogov povsem očaralo in da komaj čakate da preizkusite portal za spoznavanje Dovisio. V bodoče se odpovedujem vlogi pisca teh dobičkonosnih člankov . Imam občutek da si zaslužim večjo nagrado za svoje delo…