NajOglasi.com

V kolikor bi radi izvedeli vse o Umagu, nadaljujte z branjem tega članka in izvedeli boste najpomembnejše informacije. Mesto Umag je Hrvaško mesto, ki ga vsako leto obišče ogromno število turistov s celega sveta, saj svojim obiskovalcem oziroma turistom nudi zelo veliko lepot, ki se težko primerjajo s kakšnimi drugimi svetovnimi kraji. Umag je staro mesto, sedanji voditelji tega prečudovitega, turistično zelo dobro poznanega kraja pa se trudijo, da bi ta tradicionalni izgled ohranili, kar se nam zdi zelo pomembno, saj ima staro mesto prav poseben čar in verjamemo, da se veliko ljudi vsako leto vrača v Umag predvsem zaradi tega njegovega neverjetnega čara.

umag

Obiskovalcem mesta Umag je na voljo veliko različnih dejavnosti oziroma aktivnosti s katerimi si bodo vsekakor zelo popestrili svoj oddih. Počitnice v Umagu so lahko tudi zelo aktivne in zabavne v kolikor se odločite, da se boste udeležili različnih športnih aktivnosti, ki vam jih mesto Umag ponuja. Športne aktivnosti so v Umagu predvsem povezane z vodnimi športi, kar se za obmorsko mesto vsekakor tudi spodobi. Veliko obiskovalcev tega prečudovitega Hrvaškega kraja zanima podatek o vremenu, ki je značilno za ta kraj, saj prav nihče ne želi oditi na dopust, ko pada deš, saj so v primeru dežja turisti prikrajšani za zelo veliko aktivnosti, ki bi jih v lepem, sončnem in toplem vremenu lahko doživeli.

Mesto leži dokaj blizu meje s Slovenijo, kar pomeni, da je za Slovence pot zelo kratka, kar je zelo pozitivno, saj vsi vemo kako zelo zna biti pot do našega cilja, ki je precej oddaljen dolgočasna in seveda tudi naporna. Umag svojim obiskovalcem v poletnih mesecih nudi tudi veliko različnih kulturnih prireditev, ki se jih vsako leto udeleži ogromno število ljudi. Kulturne prireditve so običajno prirejene v duhu zgodovinskih dogodkov v tem mestu, kar vam bo pričaralo imenitno vzdušje in vam pomagalo, da se popolnoma sprostite in uživate v svojem oddihu.