Koledarji 2017 po vaši meri

NajOglasi.com

Izberite ter natisnite svoje koledarje za prihajajoče pri Grafiki Enzo. Za vas smo pripravili pestro ponudbo najrazličnejših vrst koledarjev, med katerimi se lahko odločate. Nanje lahko glede na vaše potrebe ter želje po naročilu natisnemo tudi kakršnokoli vsebino, pa naj bo ta poslovne ali pa zasebne narave.

Poslovni koledarji 2017 vam bodo prišli prav kot poslovno darilo ob novem letu. Izbirate lahko med različnimi stenskimi ali namiznimi različicami, ki imajo lahko po želji zraven zapisana tudi godovna imena ali praznike. V naši ponudbi se nahajajo tudi koledarji 2017, ki označujejo dneve v tednu ter ostalo tudi v tujih jezikih – kot nalašč za tuje poslovne partnerje, da bodo vedno vedeli, kdaj so pri nas dela prosti dnevi ter prazniki. Na poslovne koledarje vam lahko natisnemo kakršnokoli reklamno vsebino, skupaj s kontaktom ter osnovno ponudbo vašega podjetja. Prav bodo prišli tudi žepni koledarji 2017, ki jih lahko po želji uporabite tudi kot poslovne vizitke. Nanje vam lahko natisnemo logotip podjetja ter vaš naslov ter kontakt, ob začetku novega leta pa jih lahko namestite na vaš sprejemni pult, ali pa jih skupaj s poslovnim darilom podarite vsem svojim zaposlenim. Žepni koledarji 2017 bodo tako vedno omogočali vpogled v vaše podatke, opravljali pa bodo  tudi funkcijo marketinga. Več si preberite na http://www.koledarji.org/

koledarji 2017

Kot novost smo za vas pripravili tudi izdelavo rokovnikov po naročilu. Personalizirani rokovniki za prihajajoče leto vam bodo olajšali organizacijo ter planiranje vsakega dneva posebej, vsak dan v tednu, za vsakega izmed dvanajstih mesecev.

Odločite pa se lahko tudi za tisk koledarjev z drugačno vsebino – nanje vam lahko natisnemo najrazličnejše motive, napise, slike ali oznake. Pripravite lahko različne fotografije, ki bi jih želeli imeti pred očmi skozi celotno leto. To so lahko slike otrok, družine, ljubljenčkov ter ostalih stvari, ki so vam pri srcu. Koledarji 2017 lahko na ta način služijo tudi kot dekorativni element v vašem domu.