Meblo jogi za boljši spanec

NajOglasi.com

Slabo spite? Vaše ležišče ni udobno? Poskusite Meblo Jogi! Ponudbo najdete na www.salonpohistva.si/manufacturer/meblo-jogi

jogi

Jogi bi po mnenju strokovnjakov morali menjati vsakih nekaj let. No, saj je logično. Vsak dan preživimo na njem okoli 8 ur, kar je pravzaprav ena tretjina dneva. V tem času se jogi navzame razne umazanije, hkrati pa se lahko sesede, postane bolj mehek in se navadi na obliko telesa, tako da je na določenih mestih bolj vdrt kot na drugih. Če ste ravno v obdobju menjave, poskusite Meblo Jogi. Gre za kakovosten jogi, ki ima precej dolgo življenjsko dobo. Hkrati podjetje izdeluje različne vrste vzmetnic, zato boste lahko poiskali tako, ki vam najbolj ustreza. Nekateri se namreč bolje počutijo in bistveno bolje spijo, če je jogi izjemno trd, drugi omajo raje bolj mehke in udobne. Kar se tiče zdravja, je verjetno najbolj primerna neka srednja pot – torej jogi, ki je dovolj trd, da je vaša hrbtenica čez noč v čim bolj ravnem položaju in hkrati dovolj mehek, da se počutimo udobno in zjutraj dejansko zbudimo spočiti, brez kakršnih koli bolečin.

K udobju veliko pripomore tudi dober vzglavnik, ki naj bo tako kot jogi primerne trdote, pa tudi primerne oblike – ne previsok in ne prenizek. Eno in drugi namreč lahko škodi našemu zdravju, čeprav je bolje, da je vzglavnik prenizek kot pa previsok.

Če kupujete jogi, se zapeljite do najbližje prodajalne, preizkusite več različnih, tudi Meblo Jogi in se odločite za tistega, za katerega se vam zdi, da boste na njem najlažje in najbolje spali. Nikakor pri tem ne glejte na ceno, pač pa bolj na kvaliteto. Jogi je namreč ena tistih stvari, ki so dnevno in precej dolgo časa v uporabi, zato je bolje, da kupite bolj kvalitetnega. V nasprotnem primeru ga boste morda že drugo leto ponovno kupovali.