Nega na domu – podpora pri zahtevnejših nalogah

Nega na domu

Pri Junakih na domu lahko naročite nego na domu. Spodbujajo samostojnost pri storitvah, ki jih posamezniki še zmorejo opravljati sami. Nega na domu je namenjena izvajanju bolj zahtevnih vsakodnevnih opravil in drugih dejavnosti, ki zahtevajo dodatno podporo. Skupaj s stranko načrtujejo potek in način izvajanja pomoči, določajo pogostost obiskov ter ustvarijo individualiziran načrt oskrbe na domu.

Nega na domu

Oskrba pri težjih boleznih in težavah

V primeru težjih oblik bolezni ali drugih zapletenih težav je na voljo specializirana pomoč starejšim na domu. Njihova oskrba vključuje načrtovanje, izvajanje ter prilagajanje pomoči glede na specifične potrebe in zmožnosti posameznika. Ponujajo celovito podporo na domu, ki omogoča strankam, da kljub izzivom ohranijo dostojanstvo in kakovost življenja.

Nega na domu – dostopna podpora po vsej Sloveniji

Če potrebujete težjo obliko pomoči ali nego na domu, so Junaki na domu prisotni tako v Ljubljani in okolici, kot tudi v Mariboru, Celju, Kopru in po vsej Sloveniji. Zavezanost k oskrbi na domu presega lokalne meje, saj so pripravljeni nuditi podporo starejšim in tistim s posebnimi potrebami po vsej državi.

Strokovna pomoč – odgovor na izzive nege na domačem pragu

V primeru starosti ali bolezni družina pogosto naleti na izzive, ko postanejo vsakodnevne dejavnosti in osebna opravila za enega od članov ovira. Svojci niso vedno vešči izvajanja nege po poškodbah ali skrbi ob zdravstvenih težavah. Nega na domu je lahko za svojce izjemno stresna, še posebej v težjih primerih, kjer je ključna strokovna pomoč. Junaki na domu vam nudijo izvajalce pomoči in oskrbe na domu, ki so ustrezno izobraženi, strokovno usposobljeni in preverjeni, pri čemer se izkažejo kot odlični pri težjih oblikah pomoči na domu.

Individualna podpora v domačem okolju

Njihove storitve pomoči in oskrbe so namenjene posameznikom, ki se soočajo s težjimi oblikami bolezni in težav, kot so Alzheimerjeva bolezen, demenca, Parkinsonova bolezen, kronične bolezni, okrevanje po kapi, nepokretnost ter druga stanja povezana s starostjo. V primeru težjih stanj postane kvalitetna oskrba na domu ključna. Oskrba na domu se pogosto kombinira s terapijami, kot so fizioterapija, delovna terapija ali kinezioterapija, kar omogoča celostno rehabilitacijo in skrb za posameznikovo dobro počutje.