Investicija v kvaliteto za udobje in lepoto

Dom mora odražati občutek topline in udobja, velikokrat pa k temu pripomore ravno les. Tudi kvalitetna okna za vaš dom so lahko odraz udobja, topline, vzdržljivosti in estetike. Pri izbiri oken za vaš dom je ključnega pomena upoštevati več dejavnikov, med katerimi je ključen material. Tako so lesena okna že dolgo časa priljubljena izbira zaradi svoje naravne lepote in topline, ki jo vnesejo v bivalni prostor.

Dopolnjevalec doma

Naravna tekstura in toplota oken iz lesa ustvarjata prijetno in domačo atmosfero. Okna niso le funkcionalen del doma, temveč imajo tudi pomembno vlogo v oblikovanju notranjosti in zunanjosti. Lesena okna spodbujajo prijetno razpoloženje, občutek topline in udobja, kar je ključno za ustvarjanje prijetnega bivalnega okolja.

Vzdržljivost v kombinaciji z eleganco

Lesena okna z aluminijasto zunanjo oblogo predstavljajo optimalno kombinacijo estetike in vzdržljivosti. Ta vrsta oken združuje toplino in prijaznost lesa z močjo in vzdržljivostjo aluminija. Navznoter zagotavljajo udobnost, mehkobo in estetsko dovršenost lesa, medtem ko so navzven odporne, trpežne in zaščitene z aluminijasto oblogo. Aluminijasta obloga deluje kot ščit pred vremenskimi vplivi, kar podaljšuje življenjsko dobo oken. Zunanja obloga preprečuje gnitje, razpadanje in druge negativne vplive, ki bi lahko lesu škodovali v različnih vremenskih razmerah. S tem se zmanjšuje potreba po rednem vzdrževanju in obnavljanju oken, kar je ključno za dolgoročno investicijo v kvalitetna okna.

 

 

Zakaj les?

Kot gradbeni material se les uporablja že tisočletja in se je zelo dobro izkazal v vseh podnebnih in vremenskih pogojih. Hkrati se les najlepše naravno »stara«, vzdrževanje pa je prav tako lahko zelo enostavno, kar je v hitrem tempu našega vsakdana zelo pomembno. Pika na i je dodatek občutka domačnosti in narave v vaš dom.

Pomembnost pravega materiala

Izbira pravega materiala za okna ima ključen vpliv na udobje, energetsko učinkovitost in estetiko vašega doma. Lesena okna že sama po sebi prinašajo številne prednosti, kot so naravna lepota, odlična toplotna izolacija in trajnost. Les namreč deluje kot naravni izolator, ki ohranja toploto v zimskem času in hlad v poletnih mesecih. Izbira pravega materiala povečuje vzdržljivost oken, zmanjšuje potrebo po vzdrževanju ter preprečuje negativne vplive vremenskih razmer. Izberete lahko tudi med različnimi vrstami lesa, od trpežnega hrasta do toplo obarvanega macesna, kar vam omogoča, da prilagodite videz oken glede na svoje osebne preference in arhitekturni stil vašega doma. Z uporabo kakovostnega lesa iz pohorskih gozdov ter avtohtonih območij različnih delov sveta, podjetje Gašper ustvarja vrhunska okna in vrata, saj je njihovo poslanstvo živeti v sožitju z naravo. Njihova ponudba vključuje tudi lesena okna z aluminijasto zunanjo oblogo, ki predstavljajo vrhunec vzdržljivosti in elegance. Pomembno pa je tudi, da vaš dom ščitijo pred vremenskimi vplivi, ki so danes precej nepredvidljivi. Ponašajo se s širokim poslovnim področjem, ki zajema predelavo lesa, izdelovanje polproizvodov ter proizvodnjo stavbnega pohištva, vključno z visokokakovostnimi okni in vhodnimi vrati iz različnih materialov. Njihova najnovejša okna in vrata so rezultat dolgoletnih izkušenj, tehnološkega napredka ter predanosti kakovosti. Podjetje seže 50 % svojega prometa v tujino, predvsem na nemško govorečih trgih in na območju nekdanje Jugoslavije. Potrebno je poudariti, da so na seznamu proizvajalcev zunanjega stavbnega pohištva EKO sklada, kar omogoča občanom pridobitev subvencije EKO sklada do 25 % vrednosti naročila. Njihova lesena okna odlikujejo predvsem lastnosti kot so večja stabilnost, nizka energetska poraba, toplotna in zvočna izolativnost ter varnost. Ponujajo možnost 10-letne garancije na barvo, zaobljene linije za boljše nanašanje barve ter različne barvne možnosti.

Dandanes postajajo lastnosti kot so kakovost, trajnost in ekonomičnost ključnega pomena, kar velja tudi za funkcionalnost vašega doma. Podjetje Gašper tukaj izstopa kot zanesljiv partner, ki združuje tradicijo, tehnološki napredek ter strast do lesa v vrhunsko ponudbo oken in vrat.