Kenguru-Slo za poskrbi za nepozabno otroško zabavo

NajOglasi.com

Kenguru Slo je slovensko podjetje iz okolice Škofje Loke. Ena izmed njihovih glavnih aktivnosti je izposoja igral, ki se napihnejo in postavijo na vrt. Z napihljivimi igrali ste se do sedaj že gotovo spoznali. Ta igrala so postavljena na veliko različnih prireditvah, kjer so prisotni otroci, saj se na njih neizmerno zabavajo.

Pa pojdimo kar nazaj k podjetju. Svetujem vam, da si ogledate njihovo spletno stran, ki jo najdete na tej povezavi http://www.kenguru-slo.com/. Na spletni strani boste našli tudi njihovo ponudbo, ki obsega celo vrsto napihljivih igral. Na voljo so vam zmaji, risani junaki, kot je Zajček Dolgoušček, napihljivi avto, ostržek, skakač, polarni medved in še bi lahko našteval. Njihova ponudba pa ne obsega samo napihljivih igral, temveč tudi izposojo žarov za piknik in še bi se našlo kaj.

izposoja napihljivih igral

Načrtovanje otroške zabave ni mačji kašelj, saj je potrebno  imeti v mislih precej stvari, najpomembnejša pa je ta, da se otroci ne dolgočasijo. Z napihljivim igralom boste to zagotovo dosegli. To vam govorim iz lastnih izkušenj, saj je naš mali nadobudnež ravno pred kratkim praznoval svoj 7. rojstni dan. Z ženo sva že 14 dni prej začela tuhtati kaj bi mu pripravila. Žena je omenila podjetje Kenguru Slo, ki ga je poznala že od prej in tako sva se odločila za najem. Sprva sem bil skeptičen, vendar je podjetje prišlo na dom, poskrbelo za postavitev in napihovanje gradu, ter kasneje tudi za pospravljanje. Morali bi videti izraz na otrokovem obrazu – neprecenljivo. Te odločitve mi ni žal in zadovoljna sva bila tudi midva z ženo, kot tudi vsi ostali. Vsekakor priporočam.