Odprtje podjetja brez kapitala

NajOglasi.com

Ste naveličani svoje monotone službe, katero opravljate samo zato, da bi kaj zaslužili in pri tem nimate čisto nobenega veselja do dela, katerega vi opravljate? Ste si kdaj želeli ustanoviti svoje podjetje, ampak za to nimate dovolj začetnega kapitala, ki znaša visokih 7500 evrov? Potem ste na pravem mestu! Odprtje podjetja brez kapitala od zdaj naprej ni več noben problem! Tako je, prav ste slišali. Možno je odprtje podjetja brez začetniškega kapitala 7500 evrov.  Kako? Obiščite spletno stran, katere link je bil omenjen malo prej.

odprtje podjetja

Pri tem postopku vam pomaga podjetje OdpriPodjetje.si, katero lahko za vas odpre podjetje, za katerega sploh ne boste potrebovali začetnega kapitala, ki drugače znaša 7500 evrov. Odprtje podjetja brez začetnega kapitala pa jim uspe zato, ker jim pri tem pomaga partnersko podjetje, ki poskrbi za stroške odprtja samega. Ampak, ob tem bi marsikdo pomislil, da vi niste tisti, ki je direktor in popolni lastnik podjetja. Zagotovimo vam, da to ni res! Tudi brez začetnega kapitala boste lastnik in direktor podjetja izključno in samo vi, nihče drug! V primeru, da s storitvijo odprtja podjetja niste zadovoljni, vam pri podjetju OdpriPodjetje.si nudijo sto odstotno garancijo na zadovoljstvo. To pa pomeni, če svoje podjetje zaprete v tridesetih dneh od njegovega odprtja, vam stroške le tega takoj vrnejo v celoti.

V primeru, da vas za odprtje podjetja preko njih nismo prepričali, vam predlagamo, da tudi sami obiščete spletno stran v vrhu teksta in se o vsem prepričajte tudi na svoje lastne oči. Če pa ste se za odprtje podjetja že odločili, pa jih lahko kontaktirate ali preko spletnega obrazca, ki se nahaja na njihovi spletni strani ali pa preko njihove mobilne telefonske številke oziroma njihovega elektronskega poštnega naslova.

Za konec pa nam dovolite, da vam zaželimo ogromno sreče v svetu podjetništva.