Zamenjava starega ležišča z novim

NajOglasi.com

ležiščaLjudje si že od nekdaj ustvarjamo ležišča, v daljnih časih je pračlovek ležal na zemlji, listju, živalski koži… Čez čas pa so si začeli iz rastlin plesti nekakšne podloge, na katerih so spali, potem so si pod te podloge nastlali še slamo, in listje, da je bilo ležišče mehkejše.

Sedaj, pa so ležišča malce drugačna in bolj naprednejša. Princip je isti, ležišče mora biti udobno, ne preveč mehko in ne pretrdo.

Če ponoči slabo spite, se zbujate in vas boli hrbet ali pa zjutraj veliko kihate, za vse to so kriva slaba ležišča. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da vam lahko zamenjava ležišča obrne življenje na bolje. Na tej strani www.salonpohistva.si/lezisca si lahko naročite novo ležišče.

Več let sem spal na stari klasični vzmetnici s kovinskimi vzmetmi, ki je bila stara več kot 20 let. Zjutraj me je vedno zeblo, čutil sem vzmeti, ki so pritiskale name, v postelji sem se veliko obračal in ob tem je vzmetnica kar glasno škripala. Ob jutrih sem velikokrat kihal včasih me je pa tudi cel dan bolela hrbtenica. Za kihanje sem najprej mislil da je kriv prah v moji sobi, vendar z rednim čiščenjem in sesanjem, ter prezračevanjem vzmetnice, tega nisem mogel preprečiti. Odločil sem se za nakup novega ležišča. Kupil sem novo vzmetnico, ki pa je bila narejena iz spominske pene, imela je malce čuden vonj, ki ga je imela proti-bakterijski prevleka a sem se ga navadil, in mi je postal všeč.

Prednosti tega novega ležišča so predvsem, da je toplo mogoče skoraj malce preveč, je mehko in se prilega mojemu telesu. Opazil sem tudi, da sem ob jutrih nehal kihati kar je odlično!

V vsem tem času, ko pa že ležim na novem ležišču, pa me ni še niti enkrat bolela hrbtenica ali drugi del telesa. Če imate doma stara ležišča, je vredno investirati ter si kupiti nova ležišča, katera bodo veliko boljša za vas in vaše zdravje.