ALU ter PVC ograje Givos za notranjo in zunanjo uporabo

NajOglasi.com

Podjetje Givos je strokovnjak za ograje. Pri nas imate na voljo odlične, kakovostne ter ugodne ograje za vsak okus – izdelamo jih popolnoma po vaši meri. ALU modeli so primerni za uporabo v zunanjih, pa tudi notranjih prostorih. Tam, kjer jih boste oz. bomo namestili, bodo ustvarile eleganten videz ter poudarila sodobno ter minimalistično podobo objekta. Sofisticirane aluminijaste linije, dopolnjene z dodatki iz pleksi stekla, umetnih mas ali lesa, bodo v prostor vnesle tudi visoko stopnjo varnosti – le-ta pa je pravzaprav prvotna in osnovna funkcija vsake ograje. Aluminij kot material je izjemno odporen, prilagodljiv ter fleksibilen. Omogoča nešteto različnih opcij oblikovanja, mogoče pa je izbirati tudi njegovo barvo ter končni finiš (mat, visoki sijaj). ALU ograje je mogoče obarvati po bogati barvni lestvici RAL, pa tudi v imitaciji lesnega dekorja.

Zelo pomemben faktor pri sami izbiri ograje v podjetju Givos, še posebej zunanje, je tudi njena vzdržljivost ter odpornost. Z ALU ograjami ne boste imeli nobenih težav, potrebovali ne boste niti posebnega vzdrževanja, saj so odporne na temperaturne in vremenske spremembe, ki se dogajajo v okolju.

ograje

Seveda pa je PVC material prav tako vzdržljiv ter odporen na vse podnebne spremembe, le da se, za razliko od aluminija, pretežno uporablja za izgradnjo zunanjih ograj – na terasah, balkonih, zunanjih vrtovih, za ogradnjo objekta ali vrtov itd. V osnovi je PVC ograja izdelana iz več letvic, izdelanih iz PVC materiala. Proizvedene so na podoben način kot PVC okna – v notranjosti votle ter dodatno okrepljene z pregradami v notranjosti. Zunanjost letvic je mogoče oblikovati na različne načine, spreminjati njihovo višino, širino, debelino ter barvo. Na voljo imate standardno belo, sivo, oker ter bež barvo, pa tudi imitacijo zlatega hrasta. V našem podjetju vam na klasično belo barvo nudimo deset let garancije, na ostale pa pet let – tako dolga garancijska doba je odraz našega zaupanja v lastne storitve ter izdelke.