Apartmaji Bohinj: Vhod v alpski čudež Slovenije

Apartmaji Bohinj

Čeprav se poleti večina ljudi odpravi na počitnice na morje ali pa se hladijo v bližnjih bazenih, pa obstajajo tudi takšni, ki za poletni oddih raje izberejo gore. Če spadate tudi vi med tiste, ki jim vročina in gneča na plažah niste po godu, je morda za vas prava izbira Bohinj – alpski čudež Slovenije.

Da pa boste doživeli čim več te neokrnjene narave in aktivnosti, ki jih ponuja, je dobro razmisliti o tem, kje v Bohinju najeti apartma. Dobro je namreč izbrati apartma, ki je v bližini Bohinjskega jezera in ponuja odlično izhodiščno točko za pohodnike, kolesarje ali sprehajalce. Med takšne spadajo tudi Apartmaji Bohinj, za katere pravijo, da ponujajo pravo alpsko pravljico.

V nadaljevanju članka vam bomo predstavili, zakaj so Apartmaji Bohinj, ki sodijo med počitniške nastanitve Alpik Chalets, dobra izbira za vaš oddih ob Bohinjskem jezeru ter kaj vse ponujajo.

Apartmaji-Bohinj

Tik ob Bohinjskem jezeru

Ena izmed prvih prednosti Apartmajev Bohinj je zagotovo njihova idilična lokacija. Kot že zgoraj omenjeno, se namreč apartmajske hiše nahajajo v neokrnjeni naravi, tik ob Bohinjskem jezeru. To jim omogoča, da obiskovalcem ponujajo mir, tišino in svež gorski zrak – torej vse za popoln oddih. Hkrati pa so odlična izhodiščna točka za raziskovanje tega čudovitega alpskega območja.

V njihovi bližini so namreč poleg jezera tudi prostrani travniki, gozdovi, slapovi in osupljivi alpski vrhovi, na katere boste imeli že na vse zgodaj čudovit razgled. Poleg tega pa Apartmaji Bohinj ponujajo tudi številne kolesarske in sprehajalne poti ter izhodiščne točke za pohode ali obisk gora. Odpravite se lahko tudi na ribolov ali piknik v naravi, če želite pa se lahko razvajate tudi v bližnjem welness centru. Narava v okolici Bohinja je res kot en alpski čudež Slovenije, apartmajske hiše Alpik pa kot vhod vanj.

Raznoliki tipi nastanitev

Da je nastanitev ob Bohinjskem jezeru res prijetna in primerna za vsakega, pa so apartmajske hiše Alpik narejene tudi v več različnih tipih. To jim omogoča, da so primerne tako za pare kot tudi družine ali prijatelje. Nekatere so opremljene v tradicionalnem alpskem slogu, spet druge pa bodo ugajale tistim bolj zahtevnim gostom. Lahko bi rekli, da torej Apartmaji Bohinj ponujajo nekaj za vsakega.

Izbirate lahko med manjšimi hiškami oziroma apartmaji, ki so kot studio in so bolj primerni recimo za dve osebi. Na voljo pa so tudi večji, družinski apartmaji, ki lahko sprejmejo tudi pet ali šest oseb. Glede na velikost hiške se nato razlikuje tudi razporeditev in opremljenost prostorov. Večji apartmaji imajo na primer večji dnevno-jedilni prostor in teraso, tiste manjše hiške pa imajo manjše sobe in balkon.

Ne glede na to, kateri tip apartmaja se izbere, pa so vsi dovolj prostorni in ponujajo veliko več zasebnosti ter mira kot pa na primer hotelske sobe.

Apartmaji-Bohinj

Gostoljubnost osebja

Med prednosti, ki jih imajo Apartmaji Bohinj lahko zagotovo štejemo še gostoljubnost in kvaliteto storitev, ki je res na visokem nivoju.

V vseh nastanitvah znotraj verige Alpik Chalets se namreč osebje trudi, da gostom ustreže in ponudi izkušnjo višje kakovosti. Z osebnim pristopom bodo poskrbeli, da se boste pri njih počutili dobrodošlo in nadvse prijetno. Poleg tega pa so vedno pripravljeni tudi svetovati glede raziskovanja okolice ali priskočiti na pomoč.

Izrednega pomena je tudi to, da so apartmaji redno vzdrževani in čisti. Na tak način namreč še vedno izgledajo kot novi, gostje pa se v njih počutijo domače in prijetno.

Kakovostne dodatne storitve

Tukaj pa so še dodatne storitve, ki poskrbijo za boljšo izkušnjo bivanja. Med njimi je na primer to, da omogočajo Apartmaji Bohinj večjo prilagodljivost glede prehranjevanja in urnika. Popotniki ali družine si lahko po mili volji pripravijo obroke, ko si zaželijo, saj je na voljo popolnoma opremljena kuhinja. Prav tako niso vezani na nobeno uro, v apartmajih so lahko točno takrat, ko si to želijo oziroma ko potrebujejo počitek.

V kolikor si gostje apartmajev ne želijo kuhati sami ali pa bi radi dodatne aktivnosti in razvajanja, pa so v Alpiku pripravili še poseben paket doživetij. Ta bo poskrbel tako za razvajanje vaših brbončic kot tudi za razvajanje telesa in duha, vključuje pa tudi številne aktivnosti, ob katerih vam vsekakor ne bo dolgčas.

Apartmaji-Bohinj

Apartmaji po ugodni ceni

Ampak to še ni vse. V teh vrhunskih alpskih hiškah lahko prenočite tudi po izredno ugodni ceni. Glede na to, kakšna vse doživetja in neokrnjeno naravo ponujajo Apartmaji Bohinj, je namreč njihova cena primerljiva z ostalimi nastanitvami ali pa celo bolj ugodna. Nočitev v manjši hiški v največji sezoni je na primer na voljo že za nekaj čez 200 evrov, tiste večje hiše pa so nekoliko več, a vendarle je razmerje med ceno in kakovostjo več kot ugodno.

Katero vrsto apartmaja boste izbrali, je popolnoma odvisno od vaših želja in tudi potreb. Velja pa nekaj, vsi Apartmaji Bohinj iz Alpik Chalets so dovršeni, okusno opremljeni, udobni in ugodni. Narava okoli njih je čudovita in ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa kot tudi zgolj za sprostitev. Zagotovimo vam lahko, da boste v apartmajih v bližini Bohinjskega jezera uživali in se popolnoma sprostili.

Zato ne čakajte več in hitro rezervirajte svoj alpski oddih: https://alpik.si/.