Coaching je zelo koristen in uporaben v vsakdanjem življenju

coaching

Ste že slišali za ta izraz? Bi se želeli tudi vi preizkusiti v tem? Osebnostni trener, ki nudi kakovosten cocaching vam lahko pri tem pomaga, saj boste pri njem dobili veliko novega in potrebnega znanja za lastno kariero na tem področju.

Imate edinstveno priložnost, da se prijavite na licenciran in certificiran tečaj in coaching. To je program za vse, ki želijo pomagati drugim, pa ne vedo čisto, kako se tega lotiti, za vse, ki bi radi naredili spremembe v svojem kariernem življenju, ali za tiste, ki bi radi svojim sodelavcem pomagali, da bodo še bolj uspešni na svojem področju. Na tečaju spoznate vse pomembne tehnike, kompetence in znanje za to, da drugim pomagate, da uspejo. Tečaj je koristen tudi za vas, saj boste pridobljeno znanje lahko uporabljali pri vzgoji otrok, komunikaciji s partnerjem in podobnih stvareh, lahko pa boste poklicno izvajali coaching in širili svoje znanje naprej.

Program je skrbno zasnovan in sestavljen, zato boste tekom delavnic spoznali veliko uporabnih, novih, morda tudi neobičajnih pristopov in metod. Spoznali boste, katere modele uporabljajo uspešni coachingi pri svojem delu, kar vam bo dalo celovit vpogled v delo s strankami; spoznali boste različne tehnike in orodja, ki jih boste lahko uporabljali pri svojem samostojnem delu s strankami; dobili boste tudi vzorec pogodbe, obrazce za uvodno srečanje, cocaching dnevnik in ostala gradiva, ki jih boste pri svojem delu potrebovali; dobili boste napotke in rešitve, da boste znali svoje pridobljeno znanje uspešno predstaviti na trgu; izvedeli boste, kakšna vprašanja lahko postavite in katera ne smete, če želite navdihniti sogovornike za akcijo, delo in podobno; tekom tečaja pa boste naredili tudi osnutek vašega marketinškega načrta ter dobili vso podporo in pomoč, da se boste čim bolj uspešno pripravili za vstop na trg in povečali svoj tržni delež.

Ker vaja dela mojstra, mojster pa vajo, boste na srečanjih tudi veliko vadili s soudeleženci in gostujočimi gosti.