Redni in izredni študij ekonomije

izredni študij ekonomije

Bi radi opravili redni ter izredni študij ekonomije na Fakulteti za pravo in poslovne vede? Prišli ste na pravo mesto. Na spletni strani https://www.katoliski-institut.si/vsebina/ekonomska-fakulteta najdete vse potrebno, da se ga udeležite tudi vi.

Kaj sploh je to? Je klasičen diplomatski izredni študij ekonomije, ki ga v okviru bolonjskega procesa nudijo ekonomske fakultete. Prav tako vam študij kasneje omogoča nadaljevanje študija na evropskih fakultetah.

Koliko let traja? Študij traja 3 leta.

Kakšen naziv pridobim z opravljenim študijem? Ob uspešnem zaključku pridobite naziv diplomirani ekonomist.

Kakšen je učni program? Študente program spodbuja k etičnemu odločanju, gradi jezik poslovne angleščine, krepi sposobnost javnega nastopanja ter metodoloških znanj. Pod to področje spada znanje statistike, matematike ter metode raziskovanja. Poleg vsega tega redni ter izredni študij ekonomije omogoča mednarodno sodelovanja v okviru programov ERASMUS+, CEEPUS ter svetovnih kataloških univerz.

Poleg vsega tega program Fakultete za pravo in poslovne vede študentom omogoča široke možnosti izobrazbe na temeljnih področji, ki so zajeti v poslovnem okolju. Študente program spodbuja ter pripravi na sprejemanje pomembnih poslovnih in odločitev na nadaljnji karierni poti.

Ob opravljenem programu se lahko v sklopu Fakultet za pravo in poslovne vede nadaljnje izobražujete na področju poslovnih ved in ekonomije. Pridobite lahko tudi nazive, ki niso le v sklopu z fakulteto.

Vas je izredni študij ekonomije pritegnil in vas zanima še več? Obiščite zgoraj navedeno stran ter si preberite še več o splošnih informacijah. Na spletni strani lahko najdete ter si ogledate tudi sam predmetnik ter podrobne informacije.

Se želite prijaviti? Odlična odločitev. Na spletni strani lahko najdete gumb »hitri vpis«, ki vas bo popeljal, do vpisne strani.

Tudi vi ste lahko diplomirani ekonomist, če se za to potrudite.