Kvalitetna klima mitsubishi za vašo pisarno ali za vaš dom

klima mitsubishi

Klima mitsubishi je izjemno lepa za ambient v več barvah in tudi kakovostna, zato bo služila namenu, torej hlajenju in gretju prostora, veliko let. Kakovostna klima mitsubishi je tiha in ne moti, je pod stropom, tako da je skoraj neopazna in deluje tako, kot jo sprogramirate. Ne piha direktno v ljudi, ker se jo da tako namestiti, da piha stran. Zato ne bo vplivala na vaše zdravje in dobro počutje. Običajno imajo te klime dve enoti in ena je zunaj, kjer se stekata ven porabljen hladen zrak in kondenz.

klima mitsubishi

Klima mitsubishi je sodobna klimatska naprava, ki se ne more primerjati s starejšimi klimami, ker uporablja novo tehnologijo, ki omogoča veliko funkcij ter ima odpravljene napake, ki so jih imele stare klime. Predvsem stalno zoprno pihanje mrzlega zraka v ljudi, ki so se potem prehladili ali dobili bolečine v okončinah. Tega ni več, ker lahko zrak usmerite tako, da vas nebo več motil. Imajo tudi posebne mreže, ki razporedijo zrak tako, da ne piha direktno, ampak se razprši po prostoru.

Sodobna klima mitsubishi lahko tudi čisti zrak in odvaja slabega iz prostora ter dovaja svežega, kar pa ne omogočajo vsi modeli. Zato se pozanimajte, katera je za vas prava klima, da vam svetujejo strokovnjaki. Tudi moč klime je zelo različna, zato izmerite prostor in kupite tako, ki je zanj primerna, da ne kupujete nekaj, kar je preveč močno in preveč potratno za vaš prostor.

Klima mitsubishi je zelo varčna glede porabe energije in je ne boste slišali, ko deluje. Vklapljala se bo sama, kakor jo boste nastavili ker ima tipala in pameten program. Z njo boste delali preko priročnega daljinca, ki ga lahko obesite na steno, da je vsem dosegljiv. Ko jo boste enkrat sprogramirali, bo delala točno tako, kot hočete.

Servis je zagotovljen in je dobro, da se redno letno klima pregleda ter napolni s plinom po potrebi, če se ta izrabi. Tudi pregledajo njeno delovanje in očistijo filtre ter mreže, če so preveč zapacane. Montaža pa je precej preprosta. Edino zagotovljeno mora imeti to, da se da speljati ven iz prostora cevko za zrak ter namestiti na fasado zunanjo enoto.