Lepote Kaninskega Pogorja

NajOglasi.com

Morda ste tudi sami eden izmed navdušencev nad naravo in njenimi lepotami. Sploh v zimskem času so pohodi in izleti v gore lahko izjemni in zato se odpravite tudi do Kaninskega pogorja. Je lokacija kjer boste lahko spoznali celoten visokogorski kras poleg tega pa je odličen za ture na okoliške vrhove. In kaj vse si je vredno ogledati ob sončnih in toplejših dnevih leta? Morda vas bo pritegnilo jamarstvo, kar je manj značilna aktivnost.

nastanitve bovec

Lahko si boste ogledalo Skalarjevo brezno, Černelsko brezno in Čehi 2. A bodite previdni pri Černelskemu breznu, saj je tu jamarstvo zelo zahtevno. Udeležijo se ga lahko le izkušeni jamarji, ki lokalne posebnosti znajo dobro prepoznavati. Potem pa je tu še plezalni park Kanin, kjer se boste lahko preizkusili v spretnosti in gibčnosti. Lahko se tudi odpravite na pohod po Prestreljeniški poti ali po poti na Visoki Kanin.

Kanin ima kar 220 milijonov let staro geološko zgodovino, eno najgljobljih brezen na svetu, mnoga melišča, okno in naravni most. Samo še nekaj razlogov več, da ga torej obiščete. Če pa se sprašujete kje se med tem časom še malo sprostiti in oddahniti od vsakodnevnega vrveža, so apartmaji Bovec pravi za vas. Še posebej znani so Alpha Center, s kar tremi zvezdicami. Tu si lahko privoščite samo kratek oddih, ali pa celotne počitnice. Ob enem se boste približali naravi, a še vedno vas bo razvajalo mestno udobje. V njihovi novi hiši ponujajo tudi apartmajsko enoto, ki vsebuje mnogo ugodnosti. Pralnica, velik parking, vrt, večnamenski prostor za druženje,… vse to vam apartmaji Bovec zagotavljajo, za še več želj pa so tu tudi posebne ponudbe za doplačila.

V letošnji sezoni lahko celo smučate ceneje v Trbižu in Kranjski Gori, le če boste izkoristili posebne cene smučarskih vozovnic in dodaten popust na ceno apartmaja. Zato ne odlašajte in poskrbite, da bodo apartmaji Bovec prava odločitev za vas!