Nakup nadstreška za avto

NajOglasi.com

Ste naveličani čiščenja snega iz avtomobila v mrzlih zimskih dneh, ali pa tega, da v dežju v avto vstopate mokri. Vaša rešitev je lahko prav nadstrešek za avto. Nadstrešek za avto se izvrstno poda tako k starejšim hišam, kot tudi novejšim konstrukcijam.

Garaže so že priročne, odpiramo jih lahko s pomočjo vrat na daljinca ali pa normalnih vrat, a dejstvo je, da se bo ob odpiranju vrat temperatura prostora drastično znižala, kar sicer v garaži ni ravno problem, se pa ob tem shladi celotna hiša, kar pomeni kar precejšne energijske izgube.

nadstrešek za avto

Problem večine običajnih garaž je tudi ta, da je prezračevanje le-te precej slabo, to pa se lahko odraža na zarošenih steklih avtomobila, plesni na stenah in slabem zraku v garaži. Pred nakupom nadstreška pa se seveda dodobra pozanimajte o tem, kako velik bo vaš nadstrešek. Pri enem avtomobilu nimate nobenih težav, težave se pojavijo, ko je avtomobilov več in se le ti precej razlikujejo po velikosti. Nekateri imajo pod nadstreški tudi avto prikolice in podobno.

Nadstrešek je lahko učinkovit podaljšek hiše, lahko pa je samostojen. Eno izmed podjetij, ki se ukvarja z izdelavo nadstreškov po ugodnih cenah je podjetje Ofentau. Nahajajo se v bližini Celja, avtomobilski nadstreški pa so le ena izmed dejavnosti s katerimi se ukvarjajo. V njihovi ponudbi boste našli tudi terase, pergole, notranje in zunanje stopnice, prikolice za avto ter še kaj. Za ponudbo je najbolje, da jih kar kontaktirate, z veseljem se vam bodo posvetili.