Smrekovit: Raznolika ponuda smrekinih masti i krema

Smrekovit

Smrekovit, prepoznatljivo ime među proizvodima smrekine smole, nudi širok spektar proizvoda namijenjenih njezi kože, olakšavanju bolova i poticanju zdravlja. Ako želite isprobati ljekovitu moć smrekine smole, možete pronaći više na smrekovit.net.

Razlika između smrekine masti i kreme

Jedno od ključnih pitanja koje se često postavlja je: “Koja je razlika između smrekine masti i smrekine kreme?” Smrekovit ima u ponudi dvije vrste smrekinih masti: Smrekovit Klasik smrekina mast i Smrekovit Ekstra smrekina mast s hlađenjem. S druge strane, postoje tri različite smrekine kreme: Smrekovit 365 smrekina krema, Smrekovit 365 Ekstra smrekina krema s hlađenjem i Smrekovit 365 Alter krema s smolom bosvelije.

Ključna razlika

Osnovna razlika između masti i kreme leži u njihovom sastavu. Smrekina mazila su napravljena na masnoj osnovi, zbog čega su masna na dodir, teža i sporije se upijaju u kožu u usporedbi s kremama. Kreme su emulzije vode i ulja, zbog čega nisu masne na dodir, bolje se upijaju u kožu i brže se suše.

Smrekovit

Preporuke

Smrekovit Klasik smrekina mast preporučuje se za upotrebu na sluznici, ranama, za unutarnju upotrebu i masažu. Smrekovit Ekstra smrekina mast s hlađenjem koristi se za masaže. Za gotovo sve ostale uvjete gdje je potrebna vanjska primjena, preporučuje se korištenje Smrekovit 365 smrekine kreme, Smrekovit Ekstra smrekine kreme s hlađenjem ili kod ljudi koji su alergični na smolu četinjača, Smrekovit 365 Alter.

Smrekovit obloge

Osim što su proizvodi sami po sebi učinkoviti, Smrekovit također nudi Smrekovit obloge koje doprinose još boljem djelovanju njihovih krema i masti. Važno je naglasiti da se ne preporučuje korištenje Smrekovit obloga u kombinaciji s proizvodima iz linije Smrekovit Ekstra. Smrekovit obloge namijenjene su korištenju uz Smrekovit 365 krema od smrekine smole i Smrekovit Klasik smrekina mast.

Preporučuje se redovito korištenje obloga na mjestima gdje se dobro priležu, te ih jednom dnevno premazati. Na mjestima koja su pokretnija, gdje se obloge često savijaju i pomiču, preporučuje se korištenje tijekom noći, dok tijekom dana možete nanositi kremu više puta.

Smrekovit se pokazuje kao sveobuhvatno rješenje za različite potrebe njege kože, s jedinstvenom ponudom masti, krema i obloga koje zadovoljavaju različite preferencije i potrebe korisnika.