Ugodna in kvalitetna PVC okna Cugelj

NajOglasi.com

Vas zanima nakup novih ali pa zamenjava vaših starih, dotrajanih, cenovno ne ugodnih oken? Potem vam svetujemo, da se za to opravilo obrnete na podjetje Cugelj. Obiščete jih lahko na naslednji spletni strani: http://www.cugelj.si. Podjetje Cugelj ima za seboj že skoraj 20 let obstoja in delovanja na področju izdelave in prodaje oken. Že več kot 20 let zadovoljujejo svoje stranke ter jim vračajo nasmeh na njihove obraze, saj jih z uporabo njihovih PVC okna pozimi ne bo zeblo in jim poleti ne bo vroče.

pvc okna

Podjetje se ukvarja s svetovanjem, prodajo in motažo svojih PVC okna in ALU oken. Če ne veste, kakšne dimenzije PVC okna potrebujete, potem dovolite, da oni opravijo meritve namesto vas!

Kakšna je razlika med PVC okni in lesenimi okni? Razlika je velika, saj so PVC okna veliko bolj energetsko varčna in ekonomična, kot pa lesena okna, saj veliko bolj tesnijo, kot slednja. Slednja dopuščajo hladnemu (pozimi) in toplemu (poleti) zraku, da lažje pride v hišo, saj tako rečeno dihajo. Prav tako imajo plastična okna veliko bolj moderen izgled od lesenih oken. So tudi lažja za vzdrževanje in zdržijo veliko več časa, kot pa lesena okna.

PVC okna in ALU okna pa niso edina stvar, katero imajo v svoji ponudbi. V le tej imajo namreč tudi razno razna vrata, od plastičnih pa do aluminijastih vrat, od balkonskih do vhodnih vrat.

Nudijo tudi razno razne komarnike in senčila, da se bo lahko ravno vi zaščitili pred nadležnimi komarji in nadležno svetlobo sonca med tem, ko gledate svoj najljubši televizijski program.

Kontaktirate jih lahko preko njihove tel. št. ali pa preko e mail naslova, oziroma lahko svoje povpraševanje oddate preko spletnega obrazca na njihovi spletni strani. Prav tako jih lahko obiščete v razstavnem salonu v Ivančni Gorici.