žaluzine

 

Između mnogih opcija sa kojom možemo opremiti prozor, su žaluzine tvrtke Roltek. Zasnovane su tako, da nude idealno rješenje za prozore svakog pojedinca, bili ti od drveta, metala ili plastike.

Žaluzine su na volju u različitim bojama.

Predprozorne vanjske žaluzine

Tvrtka Roltek žaluzine izrađuje po mjeri vašeg prozora i po potrebama i željama svakog pojedinca. Visoko kvalitetna izgradnja ih čini otporne na sva vremenske stanja i različite vanjske utjecaje. Već kod samog pogleda se vidi, da su otporne i robusne, što znači, da se za njihovu izgradnju koristi isključivo provjerene visoko kvalitetne materijale. Prašno bojen ekstrudiran aluminij je glavni sustav vodilicama žaluzina. Zaboravite na nadležno lupetanje vjetra, jer ga sprječava gumeni uložak, ugrađen po cijeloj dužini.

Elegantni dizajn i termo izolacija

Sa pomoću novih materijala i današnjom tehnologijom su i sjenila dobila sasvim drugu ulogu nego što su je nekad imala. Žaluzine su u sadašnjim vremenima vrlo ekonomičan izbor kod novogradnji

i renovacija, jer nude izvanrednu toplinsku izolaciju. Također je njihov zadatak, da nas štite od blistanja sunca, da nude optimalno sjenčanje i smanjuju pritisak vrućine. Mogu biti i vrlo praktično rješenje za zaštitu pred radoznalim pogledima iz susjedstva.

Žaluzine na asimetričnim prozorima.

Upravljanje

Fleksibilnost žaluzina se pokazuje i uz mogućnost biranja načina upravljanja.  Ako vam je prigodnije ručno upravljanje, jer niste ljubitelji automatizacije, odaberite za način upravljanja monokomandu.

Ali ako ste uvijek u koraku sa vremenom i ljubitelji ste modernijih i jednostavnih načina upravljanje, možete se odlučiti za druge načine upravljanja. Na izboru su vam daljinsko upravljanje, sa prekidačem ili upravljanje sa pametnim telefonom.

Ako ste si zaželjeli, da bi vaš dom elegantno izgledao, provjerite ponudu i odlučite se za žaluzine po mjeri. Pretpostavite si, da imate trendovske prozore od stropa do poda ili prozore asimetričnih oblika. Tvrtka Roltek vam može po prethodnoj pomoći savjetovanjem pri izboru načina upravljanja, boja i dizajna lamela, napraviti žaluzine po mjeri, za svaki vaš prozor.