Kakšna garažna vrata izbrati?

NajOglasi.com

garažna vrataSi želite kupiti kvalitetna garažna vrata za vašo garažo? Potem vam bo omenjena spletna stran zelo pomagala, saj imajo za vas veliko izbiro zelo kvalitetnih in cenovno ugodnih garažnih vrat.

Če ste ravno zgradili garažo v katero boste pospravili vašega jeklenega konjička ali kaj drugega bodo garažna vrata podjetja Sezamy, ki jih nabavljajo od podjetja Alutech, ravno pravšnja za vas. Odlikujejo jih zelo dobra kvaliteta in vzdržljivost. Poleg tega so znana tudi po dobri toplotni izolaciji, varnosti in dobremu tesnenju. Vsa garažna vrata vsebujejo lamele, katere so med seboj povezane s kovinskimi tečaji. V garažo vam bodo vgradili jeklene kanale po katerih se bodo garažna vrata lahko pomikala gor in dol. Takšno pomikanje je zelo dobro saj tako ohranja prostor pred in za vrati. Vrata ustrezajo varnostnim zahtevam saj so prestala vse teste glede varnosti. Treba je tudi poudariti, da si pri vratih ne boste priprli prstov prav tako pa nimajo nobenih ostrih robo s katerimi bi se lahko porezali.

Kot smo omenili so omenjena garažna vrata tudi zelo dobro toplotno izolirana saj so lamele na vratih napolnjena z poliuretansko peno. Tako bodo vrata poskrbele, da se temperatura ne glede na nihanje temperature zunaj garaže, ne bo spremenila ter bo ostalo prijetno toplo. Garažna vrata so tudi zelo preprosta za odpirati saj za dvig potrebujemo le silo 150N ali 15 kg. Seveda pa lahko za še bolj preprost dvig in spust vgradijo tudi električni motor. Garažna vrata opremljena z motorjem boste lahko odpirali z priloženim daljincem. Tako vam ne bo potrebno izstopiti iz avtomobila samo zato, da bi odprli vrata. Poleg tega pa boste ob slabem vremenu, kot je sneg ali dež, ostali suhi.

Kot smo omenili pa so garažna vrata tudi vzdržljiva saj bo njihova življenjska doba ob povprečni uporabi, 4 cikle na dan, lahko zdržala tudi do 17 let.