Kiper prikolica za enostaven in učinkovit prevoz tovora

kiper prikolica

Enostavno kipanje ali stresanje tovora vam omogoča kiper prikolica – delovni pripomoček, ki je široko zastopan v najrazličnejših panogah. S pridom ga uporabljajo predvsem v kmetijstvu, gradbeništvu in pri prevozu različnega materiala. Vse pogosteje pa se kiper prikolica znajde tudi v lasti številnih družin, ki jo uporabljajo za prevoz različnih predmetov v kamp ali na počitniško hišico. Pri podjetju Trisa d.o.o. vas čaka kiper prikolica priznane blagovne znamke Humbaur, ki je primerna tako za prevoz gradbenega materiala ter rož in dreves za zasajanje vrta, kot tudi večjih in težjih predmetov, kot so motorna kolesa in drugi stroji. K njeni vsestranskosti namreč prispevajo kakovostni materiali in vrhunska izdelava, na račun katerih je prikolica zares vzdržljiva in zmogljiva. V nadaljevanju vam predstavljamo vse prednosti kiper prikolic Humbaur.

Zakaj ravno kiper prikolica?

Verjetno ste ob branju zgornjih vrstic tudi vi pomislili, da različen tovor in predmete lahko naložite skorajda na vsako prikolico. Zakaj bi torej kupovali prav kiper prikolico? Odgovor je povsem jasen in enostaven – ker vam prav ta bistveno olajša delo, pomaga pri varnejšem prevozu tovora in nenazadnje s svojimi učinkovitimi rešitvami prihrani dragoceni čas.

Kiper prikolica je med uporabniki še posebej priljubljena zaradi svoje priročne uporabe. Izdelana je namreč tako, da  vam s pomočjo jeklene prekucne ploščadi in ročne ali električne črpalke omogoča, da tovor hitro in popolnoma brez težav stresete iz prikolice. Vaše delo bo kakovostna prikolica še dodatno olajšala z možnostjo nagiba zadaj ali pa na strani. Na račun ojačanih vratc pa bo vaš tovor med prevozom zaščiten pred morebitnimi poškodbami in udarci.

Vse to vam nudijo tudi kiper prikolice enega izmed vodilnih nemških proizvajalcev Humbaur, ki slovi predvsem po pametnih rešitvah s področja izdelave uporabniku prijaznih prikolic. Njihove prikolice odlikuje predvsem trdna izdelava in robusten videz, pohvalijo pa se lahko z vsestranskostjo, preprostim upravljanjem in veliko nosilnostjo. Odlično se izkažejo na različnih terenih, uporabnike pa navdušuje predvsem njihova zanesljivost, okretnost in stabilnost.

kiper prikolica 1

Katero prikolico izbrati?

Katero kiper prikolico boste izbrali je odvisno predvsem od vaših potreb pri prevozu tovora oziroma predmetov. Pri nakupu morate biti pozorni predvsem na nosilnost prikolice. Osnovna kiper prikolica vam omogoča prevoz tovora težkega do 900 kg. Tovrstni model je primeren predvsem za prevoz različnih predmetov, lažjega gradbenega materiala, rastlin in dreves, kmetijskih pridelkov, manjših strojev in podobno. Odločite pa se lahko tudi za bistveno zmogljivejše modele kiper prikolic, ki nudijo nosilnost tudi do 2.250kg. Slednje so primerne predvsem za prevoz težjih predmetov in tovora, večinoma pa se uporabljajo v profesionalne namene.

Če se odločate za nakup kiper prikolice vam svetujemo, da se pred izbiro posvetujete s strokovnjakom. Ta vam bo namreč znal svetovati, kateri model je najbolj primeren za vas in vam bo kar najbolj pomagal pri delu. Eno takih podjetij je tudi Tisa d.o.o., ki je specializirano za prodajo različnih vrst prikolic.

Olajšajte si delo in prihranite čas

Z nakupom kiper prikolice si boste bistveno olajšali delo, prihranjen čas pa namenili stvarem, ki vam veliko pomenijo. Vendar pa kiper prikolica ni namenjena samo delu – vanjo lahko naložite različne pripomočke za popoln oddih in se s svojimi najdražjimi odpravite na vikend izlet. Na morje ali v gore? Kamor vam srce poželi!

kiper prikolica 2