Kateri so najboljši parfumi?

NajOglasi.com

Mnogokrat se ljudje sprašujejo, kateri so najboljši parfumi in ker jasno ni možno nikjer najti enoznačnega odgovora, se z enakim vprašanjem podajo v parfumerijo. Vendar pa jasno tudi tam ni možno dobiti enoznačnega odgovora, vendar bo vsak, ki zastavi takšno vprašanje, odgovore dobil z naslednjimi vprašanji:

  • Kakšni parfumi so vam najboljši?
  • Imate raje sveže ali sladke parfume in po kakšni stopnji, torej zelo svež, svež, sveže sladek, sladek ali zelo sladek?
  • Kako intenziven vonj vam je pri parfumu všeč?

Šele ko si boste odgovorili na vsa ta vprašanja, boste lahko ugotovili, kateri so najboljši parfumi, saj skoraj da velja, da toliko kot je ljudi, skoraj toliko imajo ljudje različne vonje in zato smo res lahko zelo veseli, da so na trgu tako zelo različni parfumi. Sicer se na prvi pogled zdi, da je nemogoče izbrati med vsemi parfumi le enega, vendar pa ko si enkrat odgovorite na vsa zgornja vprašanja, ki jim na koncu dodate še to, kateri tip parfumov vam je do zdaj všeč, se celoten izbor kar na enkrat izredno skrči.

parfumi

Kljub temu pa velja dodati še nekaj, tudi ko boste enkrat našli parfum, ki vam bo izredno všeč in bo izredno lepo dišal na listku, pa žal to še ne pomeni, da bo enako dišal tudi na vaši koži. Lahko imate namreč tak pH kože, da na vaši koži tudi najboljši parfumi, ki so vam res izjemno všeč, sploh ne bodo lepo dišali, zato je vsekakor najbolje, da če že kupujete parfum s testiranjem na lističe, da ga vseeno pred dokončnim nakupom testirate tudi na koži. Hkrati pa enako velja v primeru, da parfume kupujete na spletu, kjer jih je tudi možno dobiti. V takem primeru najprej naročite testerje, ki naj vam jih podjetje pošlje in šele nato izvedite nakup, če vam bodo parfumi všeč tudi po testiranju. Če najdete podjetje, pri katerem vam nudijo brezplačne testerje, je jasno to še toliko bolje, saj vam ne bo treba plačevati poštnine, testerjev in še marsičesa zraven in to res samo zato, da boste lahko testirali, kakšen vonj imajo posamezni parfumi. Pri nas zagotovo obstaja vsaj eno podjetje, pri katerem lahko računate na vse to.