Kateri škornji ali gležnarji so primerni za moj tip telesa?

NajOglasi.com

Nizke temperature, vlaga, dež ter sneg že kličejo po topli obutvi, v kateri se naši prsti ne bodo spremenili v ledene kocke. Ugodne, kvalitetne ter predvsem lepe škornje ter gležnarje najdete tudi v naši spletni trgovini, kjer imate na voljo najrazličnejše modele posebnih barv, oblik, z dodatki ter mehkimi vložki. Škornji ter gležnarji v naši trgovini so primerne za vsako izmed vas – tako za tiste elegantne zapeljivke, kot tudi za tiste, ki raje izstopate v živih barvah ter unikatnih vzorcih! Več na https://www.zapeljiva.si/zenski-cevlji/zenski-skornji.

Da boste ustrezno pripravljene na zimske razmere vam svetujemo, da zase izberete vsaj po en model škornjev ter gležnarjev. Priporočljivo je, da poiščete tudi model z visoko peto, v katerih boste lahko odšle na večerno zabavo ter se ob tem počutile popolno in udobno. Ne pozabite na prosti čas – v ta namen imamo tudi škornje, ki spominjajo na Ugg-ice ter so temu primerno topli in udobni, kot nalašč za mrzla zimska jutra ter tekanje po opravkih.

gležnarji

Da boste skozi celo zimo kar najbolj modne ter privlačne, pri izbiri obutve upoštevajte tudi vaš tip telesa. Pri nakupu čevljev upoštevajte vašo višino ter obliko telesa. Gležnarji na srečo odlično pristajajo vsem tipom telesa. Ne glede na višino, ki jo dosegate, bodo lepi gležnarji pristajali vaši zimski garderobi. Ne pozabite, da lahko s kombiniranjem različnih kosov oblačil ustvarjate različne imidže, tako da so gležnarji primerni za vsako izmed vas!

Škornji, ki segajo do sredine meč, so primerni predvsem za tiste, ki želite svojemu telesu dodati nekoliko volumna. Nasprotno vas bodo škornji, ki segajo nad koleno, vizualno podaljšali ter vam podarili videz vitkih nog. Ne pozabite na petke – slednje prav tako pristajajo vsem, še posebej pa so idealne za tiste malo manjše, ki si želijo višje postave.

Ne glede na vse napotke – vedno sledite svojim željam ter nosite oblačila, ki so vam resnično všeč. Velja namreč, da najbolje izgledamo v oblačilih, v katerih se počutimo udobno ter sproščeno.