Kako do novega pohištva po ugodnih cenah

NajOglasi.com

Je nakup novega pohištva res tako stresen, kot se morda sprva zdi? Lahko bi rekel, da in ne. Predvsem je problem to, ker je izbira na trgu res ogromna in težko se je odločiti kaj bi kupili, saj nas iz različnih strani bombardirajo z ugodnimi ponudbami in na videz kvalitetnim pohištvom. Ko sem sam prenavljal stanovanje sem preiskal vse, od katalogov, ki sem jih dobil po pošti, do fizičnih trgovin in obrtnikov, ki se ukvarjajo z izdelavo pohištva po meri. Moram reči, da sem bil najbolj zadovoljen s specializiranimi trgovinami, ki se namensko ukvarjajo s prodajo pohištva. V teh trgovinah običajno najdete mnogo različnega pohištva, tako da v bistvu lahko opremite celotno stanovanje z obiskom ene ali mogoče dveh trgovin.

pohištvo

Druga izmed možnosti pa je, da za to delo najamete mizarja. Veliko mizarjev se ukvarja z izdelavo pohištva po meri, saj je to precej donosna panoga, tu pa lahko izrazijo tudi umetniško žilico. Takšno pohištvo je običajno malce dražje od tistega, ki bi ga kupili v trgovini. Vendar se zavedajte, da lahko mizar, ki naprimer gradi eno kuhinjo, le-to lahko opravi veliko bolj natančno, kot neka proizvodna linija v enem izmed podjetij.

Če vam primanjkuje denarja, pa bi vam svetoval nakup pohištva na katerem izmed portalov, ki so namenjeni prodaji rabljenih izdelkov, v Sloveniji je eden izmed takih recimo Bolha.com. Tudi sam sem, ko sem se prvič selil nekaj pohištva kupil na bolhi, ker enostavno nisem imel nakup za novega. Sedaj, ko se je finančno stanje malce umirilo in, ko vem, da pohištvo kupujem za več let, pa mi ni problem za nov kos pohištva odšteti malce več.