Najem avtodomov za sodoben način potovanja

najem avtodomov
Avtodomarstvo je v zadnjih letih bistveno pridobilo na svoji vsesplošni priljubljenosti. K temu so botrovale predvsem drugačne želje dopustnikov in seveda udobje, ki ga današnja počitniška vozila tudi nudijo. Zelo znan ponudnik za najem avtodoma po ugodni ceni je tudi Carthago Slovenija, ki slovi po vrhunskih modelih, ki se ponašajo s številnimi pametnimi in praktičnimi rešitvami za uporabnike.
Če je še pred leti najem avtodomov veljal za luksuz, ki si ga ni mogel privoščiti prav vsak, pa danes temu ni več tako. Ta priljubljen način potovanja je vedno bolj dostopen in prijazen za zares široko publiko, ki si želi doživeti popolnoma nove popotovalne dimenzije.

Najem avtodomov po meri uporabnika

Pri podjetju Carthago se trudijo, da bi vam vaša počitniška izkušna z avtodomov ostala v zares lepem spominu. Zato svojim strankam ponujajo vrhunsko opremljena počitniška vozila priznanih znamk Carthago in Hobby, ki slovita po prilagojenosti različnim uporabnikom. V njihovi ponudbi boste tako našli več velikosti vozil, z različno opremo in dodatki po vaši meri. Vsa vozila njihovega voznega parka so nova (leto registracije 2021), skrbno vzdrževana in negovana. Ker so Carthago Slovenija hkrati tudi pooblaščeni serviser za Carthago in Hobby, so vsi njihovi avtodomi v brezhibnem stanju in takoj pripravljeni, da vas popeljejo na nepozabno avanturo.

Ob najemu avtodoma vam pripada tudi brezplačno parkirno mesto na ograjenem objektu, kjer lahko popolnoma brez skrbi pustite vaše osebno vozilo. Najem avtodomov Carthago je odlična priložnost tako za stare mačke kot tudi tiste, ki se s to obliko potovanja srečate prvič. V njihovih vozilih vas namreč čaka vsa potrebna oprema, ki bo vaše bivanje še dodatno olajšala in poskrbela za udobje. Ne glede na to, ali ste sicer ljubitelji hotelov, pa vas bo zagotovo očarala neizmerna svoboda, ki vam jo avtodomarska izkušnja ponuja. Nič ni namreč lepšega od raziskovanja vseh skritih kotičkov tega sveta – takrat, ko si vi zaželite.