Izberite pametni nosilec za telefon

nosilec za telefon

Poleg vse dodatne opreme, ki jo danes že premorejo moderni osebni avtomobili, je med bolj pomembnimi zagotovo tudi trpežen nosilec za telefon. Hočemo ali nočemo, moderna tehnologija terja svoj davek in njenemu vplivu smo tako podvrženi na čisto vsakem koraku, tudi med vožnjo. Ker pa varna vožnja in uporaba mobilnega telefona pač ne gresta z roko v roki, smo razvili nosilec za telefon. Če dodamo še prostoročno telefoniranje, pa dosežemo vožnjo z veliko manj motečimi dejavniki, ki sicer odvračajo našo pozornost s ceste. Tako boste na varen način še vedno ostali povezani s svetom.

Varna vožnja s telefonom

Strinjamo se, da se zgoraj napisana izjava sliši nekoliko paradoksalno, vendar nas hiter tehnološki napredek sili v iskanje čim boljših alternativ. Danes je žal uporaba telefona pogosta tudi med vožnjo. Ker je to dejavnost danes praktično nemogoče popolnoma preprečiti, je veliko bolje najti čim bolj optimalno rešitev. In tako so proizvajalci razvili pametni nosilec za telefon.

Pametni nosilec za vaš telefon omogoča veliko bolj varno in osredotočeno vožnjo. Ker je nosilec vrtljiv in nastavljiv, vam omogoča pogled direktno na ekran. Zaradi tega so vaše roke popolnoma proste in lahko držite volan. Preglednsot je lastnost, ki se izkaže kot zelo koristna ob uporabi navigacije. Nosilec vam hkrati omogoča tudi brezžično polnjenje telefona, zato se znebite vseh nepotrebnih kablov, ki vas motijo med vožnjo. Nosilec enostavno pritrdite na odprtino za zračenje, si ga nastavite tako kot vam odgovarja in že je pripravljen za polnjenje vašega telefona, ki ga avtomatsko zazna. Poleg praktičnosti pa nosilec s svojim modernim dizajnom popestri izgled notranjosti vašega vozila. Tisti najbolj napredni imajo celo funkcijo dišave, tako da bo vaš avtomobil poleg vsega tudi lepo dišal.

Na spletni strani ponudnika avto opreme Silux boste našli univerzalne nosilce za telefone različnih proizvajalcev. Če se že ne moremo v popolnosti odreči uporabe mobilnega telefona med vožnjo, pa lahko to počnemo vsaj na najbolj varen način.