Frizerski vozički olajšajo delo frizerjem v salonu

frizerski vozički

Frizerski vozički so obvezen del frizerskega salona za nemoteno delo s stranko. Vodoodporne in kvalitetne vozičke dobite tukaj www.frizerskaoprema.si/c/ceriotti-vozicki/ in jih naročite za svoj salon kar po internetu, kolikor jih potrebujete. Frizerski vozički so različni in so namenjeni različnim potrebam ter okusom frizerskih salonov. Lahko so statični ali na kolesih, da jih lahko prestavljate po salonu glede na to, kje je stranka. Te je tudi veliko lažje umakniti, če na primer pride stranka, ki težko hodi ali je na invalidskem vozičku. Izbirate lahko tudi različne modele, oblike in barve, ki bodo najbolj ustrezali celostni podobi vašega salona.

frizerski vozički

Priročni frizerski vozički imajo lahko več predalov, v katere spravljate orodja, kot so škatle, glavnike, sušilec za lase, različne preparate za lase in barve ter podobno. Tudi krpe in nenazadnje maske, če je katera stranka jo pozabila prinesti s seboj. Predalov je lahko različno veliko in tudi vozički so različnih velikosti. Te podatke boste dobili v opisu izdelka in se odločili za pravega. Najbolje je, da premerite prostore v salonu, preden jih nabavite. Frizerski vozički so dejansko zelo primerni za vašo dejavnost.

Ko se boste odločali glede modela in barve, najprej preglejte vso ponudbo in če nimate časa, pokličite prodajalca, pa vam bo točno predlagal, kaj je za vas najbolje, tako da boste izbirali med nekaj modeli, ki vam jih bo izbral. Tako bo lažje. Ti frizerski vozički so lahko bolj škatlastih oblik ali bolj ovalnih. Vsak ima svoj okus. So tudi raznih barv, od belih, temnih, rjavih, prozornih, do barvitih, pisanih in črnih.

Ne bo vam težko izbrati pravega za sebe in svoj salon, neglede na to, kako velik frizerski salon ste in na kako visokem profesionalnem nivoju. Pomembno pri teh vozičkih je to, da so izdelani iz nerjavečega materiala, ki je odporen na vodo in se lahko čisti. Mora biti robusten in vzdržljiv, ker se dosti premika in odpira predale ves čas, kar se ne sme pokvariti.