Naj poslovna darila presenetijo

poslovna darila

Jesenski meseci že naznanjajo čas, ko bo potrebno obdariti svoje bližnje, prav gotovo pa vsi podjetniki že raziskujete možnosti, kako se svojim poslovnim partnerjem zahvaliti za preteklo obdobje z upanjem, da se poslovno sodelovanje nadaljuje tudi v naslednjem letu. Vas zanimajo malo drugačna poslovna darila s katerimi boste vse to zagotovo zagotovili?

Kakšna poslovna darila nameniti poslovnim partnerjem?

Poslovni svet je svet v katerem se dobra beseda hitro širi naprej (no, tudi slaba, pa vendar je to druga zgodba). Večji in manjši podjetniki se morajo na trgu ves čas boriti za svoj prostor pod nebom, pri čemer je ključno ohranjanje zadovoljnosti uporabnikov oziroma strank. Prav poslovno darilo, ki ga svojemu poslovnemu partnerju ali uporabniku namenite, lahko o vas ter vašem podjetju pove največ.

poslovna darila

Nekoliko drugačno poslovno darilo, ki jim ga lahko letos namenite lahko vključuje čokoladno presenečenje – saj veste, sladko prepriča tudi tiste, ki so najbolj neosvoljivi. Izbirate lahko med medenimi čebelicami, čokopalčkami, hrustljavimi srčki, čokoladnimi tablicami ter različnimi ročno izdelanimi čokoladami. Pester je tudi izbor drugih slaščic, kjer vas lahko prepriča truffle s šampanjcem, konjakom, ginom ter viskijem ali pa različne praline, ki ustvarijo okus, ki prepriča prav vsakega.

Najtesnejše poslovne partnerje s katerimi sodelujete najdlje, obdarite s slovenskim medom, domačimi marmeladami, različnimi žganji (na primer malinovim, višnjevim, smrekovim, slivovim) ter suhim sadjem. Izbrane izdelke lahko ponudite v škatli, ki se jo individualizira glede na vaše želje in potrebe.

Posebnost ponudbe predstavljajo okusi Slovenije, kjer lahko izbirate med različnimi košaricami, ki vsebujejo izključno slovenske dobrote oziroma izdelke. Na ta način boste s poslovnim darilom prispevali še k ohranjanju slovenskih delovnih mest.

Lokalno in trajnostno

Pri obdarovanju s poslovnimi darili posebno skrb namenite tudi okolju – izbirajte slovenske in lokalne proizvode, s čimer boste prispevali k manjšemu ogljičnemu odtisu ter sodelovali pri ohranjanju domačih delovnih mest. Lokalna proizvodnja je hkrati varna in zanesljiva, poslovni partnerji, ki bodo prejeli slovenski proizvod pa bodo nanj zagotovo še bolj ponosni.