So spletni zmenki varni?

NajOglasi.com

Se tudi vi sprašujete ali so spletni zmenki varni? To vprašanje se je pri nas pojavilo že velikokrat in tokrat smo se odločili, da pregledamo vse pozitivne, kot tudi negativne lastnosti spletnih zmenkov. Pri tem nam je bila v veliko pomoč portal za zmenkarije Nirvam, ki ga najdete na povezavi www.love-amore.com, kjer najdete veliko koristnih informacij o spletnih zmenkarijah.

nirvam

No, da ne bomo preveč pesimistični in negativni, bomo začeli s pozitivnimi lastnostmi, ki jih premorejo spletni zmenki. Zagotovo je super samo dejstvo, da vse poteka online in če ti karkoli ni všeč, preprosto ‘odkorakaš stran’. Že omenjeni spletni portal je to zadevo odlično rešil, saj lahko uporabnike, ki vam niso všeč ali so vas celo nadlegovali, preprosto blokirate, oni pa vas več ne bodo mogli najti na tem spletnem mestu. Še več, možno jih je tudi prijaviti, kar pomeni da jih bodo uredniki preverili in po potrebi tudi odstranili njihov profil. Še ena pozitivna lastnost, ki jo premorejo zmenki na spletu je zagotovo tudi ta, da imate lahko zmenek s komerkoli, ki se lahko nahaja tudi na drugem koncu sveta. Spletno mesto Nirvam omogoča tudi video zmenke, kar doda tisto piko na i.

Kakšne pa so negativne lastnosti? No, po raznih pričanjih in izkušnjah raznih uporabnikov spletnih portalov za zmenkarije, so spletni zmenki lahko tudi neprijetna zadeva. Še posebaj kadar se vam zgodi, da nekdo ukrade vašo identiteto in se na raznih spletnih mestih pretvarja, da ste vi. Seveda lahko na strani Nirvam to nemudoma prijavite in zadeva bo kaj hitro urejena (v tem primeru morate le zagotoviti, da ste vi res vi – najlažje s kakšnim osebnim dokumentom). Zagotovo pa je neprijetna tudi situacija, ki se vam lahko zgodi tudi na navadnem zmenku. Sicer je preko spleta lažje rešljiva. Namreč, lahko se zgodi, da vam oseba s katero ste na zmenku preprosto ni všeč. Še posebaj zoprno, če ste na video zmenku. Kako to rešiti? No, znajdite se pa bo. Mogoče pa boste imeli srečo in bo ravno takrat prekinilo internetno povezavo.