Talne obloge prihodnosti

NajOglasi.com

Tla so zelo pomembna. Po njih vsak dan hodimo zato morajo biti zelo kvalitetna, namreč v nasprotnem primeru se hitro poškodujejo in ponovno jih je treba zamenjati. Pri podjetju www.interflooring-skupina.si si že več kot 20 let prizadevajo kupcem prodati kvalitetne talne obloge, ki se ne bodo poškodovale, kot večina ostalih.

talne oblogeNjihove glavne talne obloge so Heuga. To so ene izmed najkvalitetnejših talnih oblog na svetu. Talne obloge Heuga so na voljo v različnih barvah in vzorcih. Talne obloge Heuga so kvalitetno izdelano zato zelo dobro absorbirajo zvok, so odporne na udarce in imajo dolgo življensko dobo. Predvsem so primerne za banke, trgovine, zdravilišča, razne dvorane, uporabljamo pa jih seveda lahko tudi doma. Polaganje talne obloge je zelo hitro in enostavno. Talnih oblog ne lepimo, kar nam omogoči lažje delo v primeru, da jih zamenjamo. Take obloge lahko polagamo kakor koli hočemo. Ni nam potrebno položiti na enkrat celega prostora, lahko ga položimo samo pol in na njega takoj lahko postavimo omar in podobne reči. Vse obloge so so na voljo v različnih velikostih na prime 100×25 cm. Talne plošče so narejene iz človekovemu zdravju prijaznih materialov zato ne skrbite glede zdravja otrok in vas.

Talne obloge lahko polagamo po svojih željah. Lahko jih polagamo v vzorcu lahko pa jih preprosto polagamo brez da bi gledali vzorce. Če jih polagamo naključno pomeni tudi, da bo na koncu manj odpada. Edino kar je potrebno zagotoviti je to da je površina na katero obloge polagamo ravna in brez jamic, ker to lahko poškoduje talne obloge in tudi končni izgled bo bistveno slabši.

Interflooring je dosegljiv na telefonski številki 01/520 50 00 ali v njihovi pisarni na Zaloški 69, Ljubljana. Lahko jim pošljete tudi elektronsko pošto na info@interflooring.si. Pa hitro v Interflooring po nove talne obloge. Interflooring mi mislimo na tla.