Gromozansko velik telegram

NajOglasi.com

Želite presenetiti in popestriti posebne trenutke v življenju, ljubljeno osebo, prijatelja, znance… Potem je UAU telegram prava rešitev za vas. Uau telegram lahko naročite preko spletne strani http://www.telegram-uau.si/ . Lahko pa ga tudi osebno prevzamete na Babnem Polju 12, v Starem trgu pri Ložu. Izdelava takega telegrama vzame približno le 40 minut. Uav telegram je kar 39-krat večji od navadnega telegrama. Če se vam postavijo kakršne koli vprašanja glede telegrama jih lahko zastavite Denisu, ki ga je mogoče dobiti na telefonski številki: 031-380-352 ali pa mu celo pošljete elektronsko sporočilo na info@telegram-uau.si.

telegram

Ponudba telegramov je široka in namenjena za veliko raznolikih dogodkov. Na primer telegram za rojstni dan. Si predstavljate presenečenje slavljenca, ko bo odprl veliko poštno tubo in notri zagledal zavit ogromen telegram. Lahko pa jih tudi naročimo za bolnike v bolnici, ob rojstvu otroka, za Valentinovo, ob raznih praznikih, ob zaključku šole, ob prejemu doktorata, celo za manjše presenečenje lastne šefa… Skratka možnosti je praktično nešteto.

En tak gromozanski telegram stane v redni ceni 39€ a sedaj ga je možno dobiti po ekstremni akcijski ceni le za 15€ z vključeno sedaj brezplačno poštnino.

Celoten proces nakupa je zelo enostaven in je lahko opravljen v zelo kratkem času. Vse kar je potrebno je izpolniti lasten telegram na spletni strani. Nato vnesemo še vse svoje potrebne podatke (ime, priimek, naslov, poštna številka, kraj, e-mail, telefon). Seveda moramo vnesti še naslov za dostavo in izbrati način plačila. Za plačilo imamo na voljo dve možnosti . Plačilo po predračunu in preko paypal storitve (kreditna kartica).

Na en telegram je možno spraviti 90 različnih znakov. V 5 vrstic po 18 znakov. Napisati je možno tudi kak simbol ali celo vključiti smeška. Vse črke so ročno odtisnjene na plakat kar naredi veliko bolj realen za pogled.